Over ons

Bloemen en wijnen Verheijen Neeroeteren

Bloemen en wijnen Verheijen

Dit familiebedrijf werd opgericht in de late jaren ’50 door Hubert Verheijen, toen nog onder de naam Planten Bloemen Zaden Verheijen – BrouwersIn 1989 namen wij (Lut Verheijen en Romain Breuls) het bedrijf over van papa. We werkten een vernieuwend concept uit en hebben ondertussen enkele verbouwingen gedaan.

In 2014 wilden we graag iets nieuws proberen. De zoektocht naar de ideale toevoeging bij bloemen en planten begon… We waren gepassioneerd door wijn en hebben in deze uitgelopen hobby een opportuniteit ontdekt. We besloten om de verkoop van wijn en bubbels aan ons assortiment toe te voegen om het verschil te maken. Ondertussen vind je een groot aanbod wijnen en bubbels in de winkel terug. Je kan een flesje wijn of bubbels combineren met een bloemetje, zodat je een uniek cadeau aan iemand kan geven. Natuurlijk kan je ook jezelf verwennen met een flesje wijn of bubbels.”

Nu is de winkel een totaalconcept: je vindt er bloemen, planten, verschillende accessoires, bloemwerk op maat voor alle gelegenheden, seizoensgebonden artikelen en wijnen en bubbels. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor cadeaubonnen en bloemenabonnementen.

Heb je een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren!